Totaaloverzicht programma/uitslagen nacompetitie - Amateurvoetbal Eindhoven (2024)

Peter Bussers

03 juni 8:21

Ik heb het al een keer eerder aangegeven; Het is beter om niet te reageren, maar ga het nog een keer toch doen. Wie ben ik? Niemand, gewoon een voetballiefhebber die mensen/verenigingen aandacht wil geven en wil proberen te vermaken zoals heel het team van AVE. Ik ben zeker ook van mening dat reacties moeten kunnen. Het helpt ons, het helpt de site, soms meer dan je denkt. Toch blijft het lastig te bepalen welke reacties wel of niet kunnen. Wat kan en wat kan niet. Het blijft altijd een discussiepunt en iedereen bekijkt het vanuit zijn eigen standpunt, logischerwijs. Wat ik wel wil zeggen is dat er echt wel een bepaald respect mag zijn tegenover de persoon/een team/de vereniging waar het artikel over gaat maar ook voor de mensen achter de site, die niet uren maar dagen bezig zijn om bezoekers iets te bieden op voetbalgebied. Ik hoor je al zeggen; daar kies jezelf toch voor....mijn antwoord: klopt. Dat is zeker waar. We doen het omdat we er veel plezier in hebben maar we doen het ook voor de voetballiefhebber. Wij werken niet met premiumartikelen om geld te genereren en we laten ook geen pop- ups verschijnen bij de livescore terwijl dat wellicht wel verstandig zou zijn. Nee, wij vinden de voetballiefhebber belangrijker dan al dat andere. Dus van mijn kant uit: heb aub respect voor elkaar. Reageer...en met eigen naam maar denk wel eerst na. Heb ook het besef dat door bepaalde reacties mensen of verenigingen niet meer mee zouden willen werken aan een artikel, dat kan ook de keerzijde zijn, dat heb ik inmiddels wel geleerd.

Flip van de Polder

02 juni 23:03

RKGSV was baas in eigen huis, maar het was niet heel erg goed vandaag. Berkdijk miste duidelijk hun topspits die al overgeschreven is naar een nieuwe club in België.Tip van Flip: de eerste verloren, de tweede gelijk, wordt de derde dan een overwinning tegen Bergeijk?

Flip van de polder fannaccount

02 juni 22:48

@neutrale toeschouwer. Het was zeker niet de beste wedstrijd van het seizoen van Pusphaira maar voetballend toch echt beter. HRC lange ballen gauw thuis. Tip van flip: zogenaamde "neutrale" fans kunnen zich beter aanmelden bij circus renz.

Jan

02 juni 22:29

Ik was erbij en ik ken Tivoli verder niet maar helaas heb ik niks anders gezien wat er echt gebeurd is jammer genoeg sport onwaardig. En ben zeker geen Tivoli suporter en ook geen rancune tegen hun.

Kenner

02 juni 22:27

Als je het goed had gezien dan zag je dat zowel speler van Tivoli als die van Audacia beiden elkaar duwden.. die van Tivoli werd gezien.. terechte kaart overigens hoor maar dan van beide kanten

Kenner

02 juni 22:23

@jan heel erg zielig wat je schrijft. Als je er bij was en zelf alles had gezien en gehoord dan weet je dat sommige kaarten zwaar overdreven.. dan snap jezelf niks van sport af. Volgens mij heb je rancune naar Tivoli en de trainer. Zou haast denken dat je van Tivoli zelf bent.

Hapse Boys

02 juni 22:20

Hapse boys klasse pot vandaag

Beste Flip,Ik weet niet welke wedstrijd je hebt gekeken, maar ondanks dat ik neutraal ben heeft puspharia de eerste 85 minuten niets in te brengen gehad??Jullie een bal op de paal Hrc minimaal 8/10 kansen voor jullie doelpunt!! Als de nummer 11 van Hrc zijn vizier op scherp had gehad was het 0-3 bij rust..Overigens hebben jullie de penalty’s veel maar echt ook veel beter genomen en winnen jullie terecht, maar wel eerlijk blijven toch?

Jan

02 juni 22:15

Tivoli van harte gefeliciteerd met jullie verdiende overwinning. Helaas hoop ik dat de KNVB goed ingrijp bij de rode kaarten van zowel de trainer en 2 spelers. Dit heeft Helaas niks net sport te maken. Toch gun ik de overige spelers heel veel succes in de verdere nacompetitie.

Rkgsv

02 juni 22:14

Neerkandia lekker bezig.Mariahout lekker bezig.Dommelen lekker bezig.Succes nog

Kees knel

02 juni 22:11

Prima pot van RKGSV.! Dik verdiend naar de volgende ronde!! Proficiat

Flip van de polder fanaccount

02 juni 21:56

Terechte overwinning van Pusphaira ondanks dat ze het zichzelf weer erg moeilijk maken. Tip van flip: met Penalty's de Vleeschauwer tussen de palen, kan de tegenstander bij voorbaat al balen.

Volger

02 juni 21:19

Met de kwaliteiten die de Raven heeft was het vooraf een kanshebber voor de titel in de 4e klas.Die gaan zich sws handhaven!

RKGSV

02 juni 20:06

De Raven proficiat met de overwinning . Ga zo door . Tot volgend seizoen 👍👍

@liefhebber

02 juni 19:24

1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 2-3, 3-3, 4-3 en 4-4 volgensmij.

Was een oprechte vraag. Kon er niet bij zijn vanwege werk. De volgende keer wat normaler reageren. Ave verwijder aub de reacties die niet normaal kunnen reageren op een vraag. Dank

Kenner

02 juni 18:54

Jammer dat Laar en Oirschot tegen elkaar spelen in halve finale, verdien beide promotie

Liefhebber

02 juni 17:46

Weet iemand hoe het ging bij Geldrop? Ben namelijk er niet bij geweest. Thanks

Ahmed

02 juni 17:27

Tivoli en RPC thuis. Hoe gaat dit opgelost worden?

Geert

29 mei 22:26

Hallo Jan, HBSV is uit Hout-Blerick en HBV is uit Beers

Bosuil

28 mei 13:37

hoe laat begint SVV-Putten volgende week woensdag?

@Jan Leenders

28 mei 13:30

HBSV - ASV'33HBV - FC UDEN

Jan Leenders

27 mei 22:00

Op 2 juni moet HBSV twee wedstrijden volgens dit schema. Tegen ASV en FC Uden?

Peet

27 mei 20:23

Apart toch. Er zijn 4 plaatsen NC vastgesteld in de 4e Divisie begin seizoen. Als je dan van 19 deelnemers naar 4 plekken moet, dan speel je toch 3 voorronde wedstrijden ipv 7. Dan kom je meteen op 4 uit en kan iedereen op tijd met vakantie.

Wouter

27 mei 20:16

De finales op 8/9 juni zijn wedstrijdnummers N, O en P

Wouter

27 mei 20:15

@Peet er komen nog verliezersronde voor spelers die niet van vakantie houden...Om open plaats in vierde divisie, 1e ronde zaterdag 15 of zondag 16 junia) Verliezer O – Verliezer Nb) Verliezer O – Verliezer NTweede ronde, woensdag 19 junie) Winnaar A – Verliezer Pf) Winnaar B – Verliezer PFinale zaterdag 22 of zondag 23 juni (neutraal terrein)g) Winnaar E – Winnaar F

Peet

27 mei 19:27

Ik snap dat schema van 4e Divisie en 1e Klasse niet. Er komen 4 plaatsen in de 4e Divisie vrij, maar er zijn 3 finales.

Arno Bakkers

27 mei 14:45

DVG - Vessem zou een mooi affiche zijn, en dan spelen bij Beerse Boys

Willem

27 mei 14:44

Hoe zit het met de nc 3e divisie/4e divisie?

AVE liefhebber

27 mei 11:20

AVE complimenten voor dit complete overzicht.Snel zoals altijd, GA ZO DOOR !

Dolopvoetbal

27 mei 10:57

Helder overzicht en spannende tijden voor veel clubs; wordt het Juichen of Janken ?

Totaaloverzicht programma/uitslagen nacompetitie - Amateurvoetbal Eindhoven (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kerri Lueilwitz

Last Updated:

Views: 6116

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kerri Lueilwitz

Birthday: 1992-10-31

Address: Suite 878 3699 Chantelle Roads, Colebury, NC 68599

Phone: +6111989609516

Job: Chief Farming Manager

Hobby: Mycology, Stone skipping, Dowsing, Whittling, Taxidermy, Sand art, Roller skating

Introduction: My name is Kerri Lueilwitz, I am a courageous, gentle, quaint, thankful, outstanding, brave, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.